/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ecologic și sigur. Care sunt avantajele unui brad în ghiveci pentru Crăciun

missing
05 decembrie 2020, ora 10:35

Crăciunul este cu siguranță cea mai feerică sărbătoare din an. Și ce poate fi mai frumos în această zi unică, decât să-ți aduni membrii familiei lângă un brăduț natural în ghiveci, care emană mirosul copilăriei și creează o atmosferă caldă și frumoasă alături de cei dragi.

Brazii naturali în ghiveci sunt cu siguranță cea mai optimă alegere, deoarece sunt ecologici, pot fi replantați ulterior în curte sau grădină, respectiv brăduțul vă va bucura mulți ani înainte, nu doar un sezon, ca în cazul brazilor tăiați.

Aceștia reprezintă o alegere mult mai corectă și în comparație cu brazii artificiali. Este doar o iluzie că cei artificiali sunt ecologici, deoarece aceștia sunt făcuți din clorură de polivinil, adică PVC-ul pe care îl știm cu toții.

Echipa Bradissimo – Brad de Crăciun, deja al doilea an încearcă să inspire ideea unei planete mai ecologice și sigure, de aceea au în vânzare doar brăduți în ghiveci, foarte plăcut mirositori, care într-adevăr te transpune în copilărie.

Puteți vedea toate prețurile și dimensiunile brazilor la ei pe site braddecraciun.md , tot acolo puteți plasa și comanda, iar bradul va fi livrat chiar de către Moș Crăciun.

Facebook: https://www.facebook.com/braddecraciun.md
Instagram: https://www.instagram.com/braddecraciun.md/

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram