Crăciunul este cu siguranță cea mai feerică sărbătoare din an. Și ce poate fi mai frumos în această zi unică, decât să-ți aduni membrii familiei lângă un brăduț natural în ghiveci, care emană mirosul copilăriei și creează o atmosferă caldă și frumoasă alături de cei dragi.

Brazii naturali în ghiveci sunt cu siguranță cea mai optimă alegere, deoarece sunt ecologici, pot fi replantați ulterior în curte sau grădină, respectiv brăduțul vă va bucura mulți ani înainte, nu doar un sezon, ca în cazul brazilor tăiați.

Aceștia reprezintă o alegere mult mai corectă și în comparație cu brazii artificiali. Este doar o iluzie că cei artificiali sunt ecologici, deoarece aceștia sunt făcuți din clorură de polivinil, adică PVC-ul pe care îl știm cu toții.

Echipa Bradissimo – Brad de Crăciun, deja al doilea an încearcă să inspire ideea unei planete mai ecologice și sigure, de aceea au în vânzare doar brăduți în ghiveci, foarte plăcut mirositori, care într-adevăr te transpune în copilărie.

Puteți vedea toate prețurile și dimensiunile brazilor la ei pe site braddecraciun.md , tot acolo puteți plasa și comanda, iar bradul va fi livrat chiar de către Moș Crăciun.

Facebook: https://www.facebook.com/braddecraciun.md
Instagram: https://www.instagram.com/braddecraciun.md/

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!