Angajații Autorității Naționale pentru Siguranța Alimentelor  (ANSA) au fost instruiți de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) în cadrul unei sesiuni de informare la care au fost abordate mai multe subiecte ce țin de prevenirea corupției, dar și de promovarea integrității instituționale și profesionale.

Politicile de asigurare a climatului de integritate instituțională, institutul avertizorului de integritate, răspunderea pentru lipsa integrității și mecanismele de sesizare a CNA au fost printre temele abordate.

Instruirea face parte din planul de informare permanenta a agenților publici despre noile modificări ale legislației în materie de anticorupție, despre politicile naționale în domeniu, precum și despre răspunderea penală și contravențională pentru comiterea faptelor de corupție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!