/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Angajații Autorității Naționale pentru Siguranța Alimentelor, instruiți de ofițerii CNA

05 decembrie 2020, ora 09:15

Angajații Autorității Naționale pentru Siguranța Alimentelor  (ANSA) au fost instruiți de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) în cadrul unei sesiuni de informare la care au fost abordate mai multe subiecte ce țin de prevenirea corupției, dar și de promovarea integrității instituționale și profesionale.

Politicile de asigurare a climatului de integritate instituțională, institutul avertizorului de integritate, răspunderea pentru lipsa integrității și mecanismele de sesizare a CNA au fost printre temele abordate.

Instruirea face parte din planul de informare permanenta a agenților publici despre noile modificări ale legislației în materie de anticorupție, despre politicile naționale în domeniu, precum și despre răspunderea penală și contravențională pentru comiterea faptelor de corupție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram