Primarul Capitalei, Ion Ceban declară că Primăria nu va recepționa lucrările de aplicare a marcajului rutier pe strada Albișoara, după ce, o parte din acesta s-a șters. Anterior, Primăria Capitalei, anunța că în premieră pentru municipalitate, pe strada nou reabilitată, suprafața rutieră este marcată cu vopsea termoplastică.

„Lucrările de aplicare a marcajului rutier pe strada Albișoara nu vor fi recepționate, în contextul în care calitatea acestora lasă de dorit. Am inspectat astăzi strada și am rămas dezamăgit. Pe unele porțiuni de drum marcajul s-a șters, mai ales la unele treceri pietonale, deși am fost asigurat de către compania care a efectuat lucrările, că acesta va fi de calitate. Garanția lucrărilor este de un an de zile. Vom cere remedierea lucrărilor pe porțiunile problematice sau, agentul economic va aplica alt marcaj rutier în primăvara anului 2021. În prezent sunt efectuate lucrările care au mai rămas pe strada Albișoara cu privirea la asfaltarea trotuarului în jur de 700 de m. Specialiștii spun că temperaturile permit acest lucru”, a scris Ion Ceban.

Strada Albișoara a început să fie reparată în august, iar lucrările, potrivit administrației locale, costă în jur de 120 de milioane de lei. Inițial, termenul de dare în exploatare a fost anunțat pentru luna octombrie. Acum, însă, autoritățile municipale spun că strada va fi finalizată la sfârșitul lui noiembrie. Imediat după aceasta va începe și renovarea străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!