Mii de francezi au ieșit din nou stradă, ca să protesteze față de legea siguranței, pe care o consideră un atac la libertatea presei și libertatea de expresie. Printe manifestannți s-au infiltrat și anarhiști, care au forțat cordoanele forțelor de ordine, scrie Digi24.ro.

Sunt proteste și în alte orașe din Franța, nu doar în capitală. Protestatarii cer renunțarea la prevederea care interzice difuzarea și distribuirea imaginilor care pot constitui dovezi ale abuzurilor poliției în timpul intervențiilor.

Recent, mai mulți polițiști au fost inculpați, după ce au apărut imagini cu modul în care au lovit neprovocați un cetățean pașnic.

Problema acestor proteste sunt însă grupurile de anarhiști care profită de manifestații de amploare, pentru a provoca și ataca forțele de ordine, cum se întâmplă și acum.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!