/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Cutii pline cu anabolizante, descoperite într-un microbuz cu numere diplomatice

missing
06 decembrie 2020, ora 09:24

Cutii pline cu anabolizante au fost descoperite într-un microbuz cu numere diplomatice, anunță Serviciul Vamal. 

„Ofițerii Serviciului Vamal în comun cu angajații Serviciului de Informații și Securitate au contracarat o tentativă de trafic ilicit cu anabolizante. Produsele au fost depistate în compartimentul pentru marfă al unui microbuz cu plăcuțe de înmatriculare CD (corpul diplomatic)”, se arată într-un comunicat.

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost informat despre operațiunea specială efectuată de Serviciul de Informații și Securitate și Serviciul Vamal al Republicii Moldova cu implicarea unui mijloc de transport cu numere diplomatice arondate Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă”, se arată în reacția oficială.

Investigațiile operative sunt în desfășurare și MAEIE este cointeresat în clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz, acordând deplina cooperare organelor competente.

Anabolizantele au fost descoperite ieri în timp ce microbuzul încerca să iasă din țară prin postul vamal Palanca.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Foto: customs.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram