/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ O mașină, condusă de un tânăr beat, a intrat într-un pilon electric în Capitală. O fată de 17 ani a fost descarcerată

missing
06 decembrie 2020, ora 14:15

O fată de 17 ani s-a ales cu mai multe traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc pe strada Șciusev din centru Capitalei. Potrivit polițiștilor, șoferul mașinei implicate în accident se afla în stare de ebrietate alcoolică.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07:08.

Poliții au stabilit că mijlocul de transport „Peugeot”, care era condus de un tânăr de 18 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric.

În urma accidentului rutier, pasagera în vârstă de 17 ani a rămas blocată fiind descarcerată de către angajații IGSU, ulterior fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală în baza art. 264 Cod penal.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram