/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO VIDEO/ Polițiștii au format un cordon viu în jurul Casei Guvernului. Imagini de la fața locului

missing
06 decembrie 2020, ora 12:47

Și la ora amiezi polițiștii stau neclintiți în preajma Casei Guvernului. Aceștia au format un cordon viu în jurul clădirii Executivului.

Din imaginile transmise de către reporterul tv8.md de la fața locului se poate vedea că distanța între oamenii legii este de circa un metru.

Amintim că dis-de-dimineață zeci de polițiști au înconjurat Guvernul și s-au dislocat lângă Palatul Național. Imaginile au fost surprinse înainte de a începe manifestația din PMAN.

Precizăm că reprezentanții Poliției Republicii Moldova au anunțat că va asigura ordinea publică și va urmări dacă sunt respectate în măsurile restrictive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram