/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Audi anunţă A3 Sportback 45 TFSI e – versiunea-i plug-in hybrid mai performantă

missing
07 decembrie 2020, ora 10:41

După cum a promis anterior, Audi continuă campania de electrificare în clasa compactă: vânzările preliminare ale noului A3 Sportback 45 TFSI e încep în Germania în această săptămână. Brandul cu cele patru inele completează astfel familia noului A3 Sportback cu un model sportiv care are mai multă putere și echipamente mai extinse.

La fel ca modelul său soră, noul A3 Sportback 45 TFSI e este echipat cu un motor cu combustie internă de 1.4 litri, care produce 150 de CP și 250 Nm de cuplu. Acesta este asistat de un motor electric sincron cu magnet permanent, care produce alţi 80 kW și 330 Nm de cuplu. Află mai multe şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram