/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cum se vede circuitul Nürburgring-Nordschleife de la înălţimea unui zbor de pasăre

missing
07 decembrie 2020, ora 12:45

Şase minute în rezoluţie 4K. Nürburgring-Nordschleife a fost frumos filmat şi spre deosebire de cele mai multe videoclipuri de pe pista de curse, cu fragmente din cadrul competiţiilor sau momente din aşa-zisele “track days”, materialul ataşat este dedicat circuitului în sine pentru că a fost admirat aproape în întregime dintr-un avion.

Videoclipul arată circuitul Nordschleife (bucla de nord de 22 km lungime pe care se înregistrează şi timp record), alături de pista pe care se organizează competiții oficiale. Citeşte continuarea şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram