economie

/DOC/ Magazinele adiacente stațiilor PECO nu vor mai activa 24 de ore. Noul program stabilit pe perioada stării de urgență

07 decembrie 2020, ora 16:49
Distribuie:

Magazinele adiacente stațiilor PECO nu vor mai avea ușile deschise pentru clienți timp de 24 de ore. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a interzis ca acestea să activeze în intervalul orelor 22:00 – 07:00. 

În aceeași perioadă de timp, se interzice desfășurarea activităților de deservire în unitățile de alimentație publică- restaurante baruri, cantine, cafenele, centrele comerciale, aeroporturi, porturi internaționale și în punctele internaționale de trecere a frontierei de stat.

Totodată, autoritățile publice vor organiza regim special de lucru, de la ora 07:30- 16:00, cu pauza de masă de 30 de minute.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram