Sistemul medical a mai pierdut un lucrător medical. Pe 7 decembrie curent a fost răpusă de noul coronavirus o angajată a Spitalului Raional Cahul, în vârstă de 72 de ani, care a activat în calitate de  medic cardiolog. Este vorba despre Elena Cîrnici.

Veste tristă a fost adusă de către angajații instituției medicale.

„Am pierdut o adevărată profesionistă, o persoană sufletistă, cinstită și disciplinată. Dumneaei rămâne un model demn de urmat pentru toți colegii. Și-a început călătoria în universul medicinei încă în anul 1975 și timp de 45 de ani a dat dovadă de nivel înalt de profesionalism, atitudine corectă față de pacienți și colegi și responsabilitate enormă. Colaboratorii Spitalului Raional Cahul exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Elena Cîrnici. Va rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace”.

Bilanțul persoanelor răpuse de noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la  2 419 de cazuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!