/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. O angajată a Spitalului Raional Cahul, răpusă de COVID-19

missing
07 decembrie 2020, ora 16:37

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător medical. Pe 7 decembrie curent a fost răpusă de noul coronavirus o angajată a Spitalului Raional Cahul, în vârstă de 72 de ani, care a activat în calitate de  medic cardiolog. Este vorba despre Elena Cîrnici.

Veste tristă a fost adusă de către angajații instituției medicale.

„Am pierdut o adevărată profesionistă, o persoană sufletistă, cinstită și disciplinată. Dumneaei rămâne un model demn de urmat pentru toți colegii. Și-a început călătoria în universul medicinei încă în anul 1975 și timp de 45 de ani a dat dovadă de nivel înalt de profesionalism, atitudine corectă față de pacienți și colegi și responsabilitate enormă. Colaboratorii Spitalului Raional Cahul exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Elena Cîrnici. Va rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace”.

Bilanțul persoanelor răpuse de noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la  2 419 de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram