/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Spania ar putea trece la un program de 4 zile de muncă pe săptămână

missing
07 decembrie 2020, ora 13:51

Guvernul Spaniei analizează o posibilă scurtare a programului de lucru, cât şi o reducere a săptămânii de lucru la patru zile, a anunţat vicepremierul Pablo Iglesias, potrivit Bloomberg.

Guvernul analizează propunerea unei scurtări a programului de lucru pentru impulsionarea angajărilor.

Ministerul muncii analizează şi scurtarea săptămânii de lucru la patru zile.

Declarația lui Pablo Iglesias vine la câteva zile după ce gigantul de bunuri de larg consum Unilever a anunțat că va testa o săptămână de lucru de patru zile în Noua Zeelandă pentru a spori bunăstarea lucrătorilor și a crește productivitatea.

Ideea unei săptămâni de lucru mai scurte există de ani de zile în întreaga lume, dar a fost luată în considerare mult mai serios în contextul economic din acest an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram