/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „E cheltuit banul statului”. Proaspăt aplicat, marcajul rutier de pe strada Albișoara s-a șters deja în unele locuri

07 decembrie 2020, ora 21:01

Proaspăt aplicat, marcajul rutier de pe strada Albișoara s-a șters deja în unele locuri. Deși autoritățile municipale s-au lăudat, acum o lună, că folosesc vopsea termoplastică, în realitate, aceasta s-a șters mai rapid decât ce obișnuită. Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de calitatea lucrărilor și a scris pe pagina sa de Facebook, că agentul economic care a efectuat lucrările va aplica marcajul din nou din propriul buzunar. Deocamdată, nu am reușit să obținem o reacție din partea companiei, responsabilă de lucrări.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: Deși autoritățile dădeau asigurări că marcajul rutier de pe strada Albișoara va fi mai rezistent, pe această trecere pentru pietoni, unde recent a fost aplicată vopseaua, putem observa că în unele locuri deja s-a șters.”

Cei care au trecut astăzi pe acolo și-au pus mâinile în cap și au dat vina pe incompetența autorităților.

“Trebuie să fie oameni profesioniști, dar de aceștia care cârpesc. Ce avem, iacă vedem. E cheltuit banul statului și își bat joc de oameni.”

“Depinde de calitatea la vopsea, este foarte rea. Vedeți că deja se șterge.”

“S-a făcut nu demult și iată se face din nou. Trebuie iarăși bani, din bugetul poporului.”

Dezamăgit de calitatea lucrărilor s-a arătat și primarul general al capitalei, Ion Ceban, chiar dacă, acum o lună, se lăuda că a fost contractată o companie din Lituania, care va aplica, în premieră pe strada Albișoara, vopsea termoplastică.

ION CEBAN, PRIMAR GENERAL: Am inspectat strada și am rămas dezamăgit. Pe unele porțiuni de drum, marcajul s-a șters, mai ales la unele treceri pietonale, deși am fost asigurat, de către compania care a efectuat lucrările, că acesta va fi de calitate. Garanția lucrărilor este de un an de zile. Vom cere remedierea lucrărilor pe porțiunile problematice sau agentul economic va aplica alt marcaj rutier în primăvara anului 2021.”

A scris Ceban pe pagina sa de Facebook. Am încercat să obținem o reacție de la agentul economic care a efectuat lucrările, însă nu am reușit întrucât este vorba de o companie străină, cu sediul în Lituania.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram