/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vine în F1 cu actele în regulă. Mick Schumacher a devenit şi campion Formula 2

missing
07 decembrie 2020, ora 09:35

Pilotul german Mick Schumacher (parte a echipei Prema Racing), fiul legendarului Michael Schumacher, a câştigat ieri titlul de campion în Formula 2, asta chiar dacă s-a clasat pe locul 18 în ultima cursă a sezonului, desfășurată pe circuitul de la Sakhir din Bahrain, acolo unde a avut loc şi penultima etapă de Formula 1.

Mick Schumacher în vârstă de 21 ani, care din sezonul viitor va concura la echipa Haas din Formula 1, a ocupat primul loc în clasamentul general cu 215 puncte, cu un avans de 14 puncte faţă de rivalul său britanic, Callum Ilott (201), al zecelea pe circuitul Sakhir, în timp ce locul trei i-a revenit japonezului Yuki Tsunoda – 200 puncte. Citeşte continuarea şi vezi cele mai tari momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram