Chiar dacă încă se mai află în exercițiu, președintele Igor Dodon a participat la ședința deputaților PSRM, unde s-a discutat despre amendamentele la proiectele principalelor legi bugetar-fiscale ale țării.

„Unele propuneri la proiectul bugetului de stat au fost formulate ca urmare a întâlnirilor pe care le-au avut luni, 7 decembrie, cu cetățenii. Deputații au mai examinat și propunerile de îmbunătățire a altor legi, care vor figura pe agenda plenară a Legislativului în următoarele săptămâni”, se menționează într-un comunicat.

Mai mult, în timpul ședinței s-a vorbit despre dialogul propus de socialiști grupurilor parlamentare pentru a stabili foaia de parcurs cu acțiunile juridice pentru dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor anticipate.

„PSRM a reiterat că așteaptă la discuții toate grupurile din Parlament pentru a identifica soluțiile necesare ca alegerile parlamentare anticipate să aibă loc în 2021”, se precizează pe site-ul oficial al PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!