/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Aflat încă în exercițiu, Igor Dodon a participat la ședința deputaților socialiști. Despre ce au discutat

missing
08 decembrie 2020, ora 15:46

Chiar dacă încă se mai află în exercițiu, președintele Igor Dodon a participat la ședința deputaților PSRM, unde s-a discutat despre amendamentele la proiectele principalelor legi bugetar-fiscale ale țării.

„Unele propuneri la proiectul bugetului de stat au fost formulate ca urmare a întâlnirilor pe care le-au avut luni, 7 decembrie, cu cetățenii. Deputații au mai examinat și propunerile de îmbunătățire a altor legi, care vor figura pe agenda plenară a Legislativului în următoarele săptămâni”, se menționează într-un comunicat.

Mai mult, în timpul ședinței s-a vorbit despre dialogul propus de socialiști grupurilor parlamentare pentru a stabili foaia de parcurs cu acțiunile juridice pentru dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor anticipate.

„PSRM a reiterat că așteaptă la discuții toate grupurile din Parlament pentru a identifica soluțiile necesare ca alegerile parlamentare anticipate să aibă loc în 2021”, se precizează pe site-ul oficial al PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram