De zece ani, Misiunea Socială „Diaconia” lansează campania de Crăciun „În brațele mamei”. Campania este posibilitate de a uni eforturile pentru a susține mamele minore, mamele din familii social-vulnerabile și cele singure care sunt asistate în programul „În brațele mamei”.

Pentru că 2020 este un an diferit, echipa Diaconiei încurajează să ajutăm altfel. Toți cei care doresc să dăruiască ceva micuților din Centrul Maternal își pot organiza propriul scenariu de fapte bune și vin cu cinci idei de implicare:

  • Dăruiește-ți ziua ta de naștere pentru copilașii din Centrul Maternal;
  • Organizează o cină caritabilă și colectează fonduri pentru susținerea centrului;
  • Comandă felicitări de Crăciun speciale;
  • Organizează o colectă în echipă și devină Moș Crăciun pentru copilașii din program;
  • Donează fonduri.

„Această campanie este o ocazie să vorbim despre problema mamelor singure, dar și să le mulțumim donatorilor care ne-au fost alături în demersul nostru de a păstra copiii alături de mamele lor. În acest an, provocările cu care se confruntă aceste mămici sunt și mai mari, dar echipa este 24/24 alături de ele și depune tot efortul pentru a le sprijini în parcursul lor de a-și reconstrui viitorul”, spune Mihaela Belei, coordonator Centrul Maternal.

Oricine poate face parte din această campanie de Crăciun și să doneze pentru mamele și copii aflați în dificultate.

În programul „În brațele mamei” au beneficiat de asistență 136 cupluri mamă-copil aflate în situație de criză. În acest an, 22 mame au primit asistență rezidențială.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!