/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ „În brațele mamei” - campania de Crăciun care susține mamele și copii aflați în dificultate. Misiunea Diaconia propune cinci idei de implicare 

missing
08 decembrie 2020, ora 11:52

De zece ani, Misiunea Socială „Diaconia” lansează campania de Crăciun „În brațele mamei”. Campania este posibilitate de a uni eforturile pentru a susține mamele minore, mamele din familii social-vulnerabile și cele singure care sunt asistate în programul „În brațele mamei”.

Pentru că 2020 este un an diferit, echipa Diaconiei încurajează să ajutăm altfel. Toți cei care doresc să dăruiască ceva micuților din Centrul Maternal își pot organiza propriul scenariu de fapte bune și vin cu cinci idei de implicare:

  • Dăruiește-ți ziua ta de naștere pentru copilașii din Centrul Maternal;
  • Organizează o cină caritabilă și colectează fonduri pentru susținerea centrului;
  • Comandă felicitări de Crăciun speciale;
  • Organizează o colectă în echipă și devină Moș Crăciun pentru copilașii din program;
  • Donează fonduri.

„Această campanie este o ocazie să vorbim despre problema mamelor singure, dar și să le mulțumim donatorilor care ne-au fost alături în demersul nostru de a păstra copiii alături de mamele lor. În acest an, provocările cu care se confruntă aceste mămici sunt și mai mari, dar echipa este 24/24 alături de ele și depune tot efortul pentru a le sprijini în parcursul lor de a-și reconstrui viitorul”, spune Mihaela Belei, coordonator Centrul Maternal.

Oricine poate face parte din această campanie de Crăciun și să doneze pentru mamele și copii aflați în dificultate.

În programul „În brațele mamei” au beneficiat de asistență 136 cupluri mamă-copil aflate în situație de criză. În acest an, 22 mame au primit asistență rezidențială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram