/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ O femeie din Soroca, țintuită la pat, a murit în urma unui incendiu izbucnit în locuința ei

missing
08 decembrie 2020, ora 16:15

O femeie în vârstă de 80 de ani din localitatea Dărcăuți, raionul Soroca a murit, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința. Aceasta era țintuită la pat.

Cazul a avut loc în seara zilei de 7 decembrie în localitatea Dărcăuți, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:56. Potrivit datelor înregistrate, o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări, iar în interior se afla o femeie țintuită la pat. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au reușit localizarea arderii la ora 23:34 . Focul a distrus bunurile materiale dintr-o cameră şi 60% din acoperișul casei, iar pe pat, salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a femeii în vârstă de 80 de ani. Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit primelor cercetări, incendiul a izbucnit din cauza sobei. Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2020 în țară au fost înregistrate 1680 de incendii în care au decedat 99 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram