O femeie în vârstă de 80 de ani din localitatea Dărcăuți, raionul Soroca a murit, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința. Aceasta era țintuită la pat.

Cazul a avut loc în seara zilei de 7 decembrie în localitatea Dărcăuți, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:56. Potrivit datelor înregistrate, o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări, iar în interior se afla o femeie țintuită la pat. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au reușit localizarea arderii la ora 23:34 . Focul a distrus bunurile materiale dintr-o cameră şi 60% din acoperișul casei, iar pe pat, salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a femeii în vârstă de 80 de ani. Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit primelor cercetări, incendiul a izbucnit din cauza sobei. Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2020 în țară au fost înregistrate 1680 de incendii în care au decedat 99 de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!