Pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă. În aceste condiții, sunt întreprinse lucrări de înlăturare a lunecușului. La ora actuală nu sunt drumuri blocate. 

„Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, au fost înregistrate temperaturi scăzute, iar în centrul și sudul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare. Au fost desfășurate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului pe traseele naționale din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Ștefan Vodă, Basarabeasca, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Drochia, Strășeni, Ungheni, Sîngerei, Orhei, Rezina, Florești, Șoldănești și U.T.A. Găgăuzia”, precizează Administrația de Stat a Drumurilor.

În timpul lucrărilor, au fost implicate 89 de utilaje speciale cu participarea a 136 de muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid. În prezent, Administrația de Stat a Drumurilor anunță că sectoare de drum blocate nu sunt, circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Conducătorii auto sunt îndemnați să fie atenți la drum, iar în cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, să apeleze la numerele: 22-55-30; 74-89-61 sau 060 477 117.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!