/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Șoferii, îndemnați să fie atenți la drum. Cum se circulă pe traseele din țară

missing
08 decembrie 2020, ora 15:29

Pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă. În aceste condiții, sunt întreprinse lucrări de înlăturare a lunecușului. La ora actuală nu sunt drumuri blocate. 

„Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, au fost înregistrate temperaturi scăzute, iar în centrul și sudul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare. Au fost desfășurate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului pe traseele naționale din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Ștefan Vodă, Basarabeasca, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Drochia, Strășeni, Ungheni, Sîngerei, Orhei, Rezina, Florești, Șoldănești și U.T.A. Găgăuzia”, precizează Administrația de Stat a Drumurilor.

În timpul lucrărilor, au fost implicate 89 de utilaje speciale cu participarea a 136 de muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid. În prezent, Administrația de Stat a Drumurilor anunță că sectoare de drum blocate nu sunt, circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Conducătorii auto sunt îndemnați să fie atenți la drum, iar în cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, să apeleze la numerele: 22-55-30; 74-89-61 sau 060 477 117.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram