/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/Horoscop/ Pești s-ar putea confrunta cu anumite tensiuni în cuplu

missing
08 decembrie 2020, ora 07:38

Horoscop Berbec – 8 decembrie 2020: Este o zi în care nemulțumirile, de orice fel, vor fi mai greu de ținut sub control, mai ales dacă nu ești obișnuit să faci acest lucru. Dacă nu ai antrenament, în acest sens, ar fi o idee bună să începi acum.

Horoscop Taur – 8 decembrie 2020: S-ar putea să refuzi orice interacțiune care nu este inițiată de tine, inclusiv cu cei dragi. Ar fi păcat să ignori sentimentele care vă unesc și să ții cont doar de mofturile tale de moment.

Horoscop Gemeni – 8 decembrie 2020: Cei din familie au problemele lor, dar dacă ești sincer cu tine, vei înțelege nu doar că nu e nevoie să te implici prea mult, ca să nu ai impresia că faci prea mult pentru ei.

Horoscop Rac – 8 decembrie 2020: Deși stai mai bine cu răbdarea decât altădată, mai ales când vine vorba de persoanele importante din viața ta, astăzi nu vei dori să-i asculți așa cum s-ar cuveni.

Horoscop Leu – 8 decembrie 2020: Ai putea exagera cu pretențiile la adresa unora dintre cei din jur, fie că sunt din mediul de la serviciu sau din familie. Ai putea ajunge și la unele rezultate, dar prețul plătit pentru acestea va fi puțin prea mare.

Horoscop Fecioară – 8 decembrie 2020: Chiar dacă problemele pe care le prezinți nu sunt, nici pe departe, atât de grave pe cât ți se par ție, va fi de ajuns ca să faci presiuni asupra apropiaților și să le umbrești și lor ziua.

Horoscop Balanță – 8 decembrie 2020: Sunt multe încurcături care te pot scoate din sărite și nu o dată, poate chiar de mai multe ori. Dar ar fi păcat să lași să ți se transforme ziua într-un șir de enervări fără rost.

Horoscop Scorpion – 8 decembrie 2020: Va conta foarte mult, la finalul acestei zile, dacă ai permis sau nu să fii deranjat de chestiuni minore, organizatorice sau administrative, indiferent că sunt de acasă sau de la muncă.

Horoscop Săgetător – 8 decembrie 2020: Poate că îți sunt puse la îndoială calitățile, poate că tu ești primul care face acest lucru și cei din jur nu fac decât să te imite. De oriunde ar fi pornit, ar fi bine să te gândești bine la ce faci.

Horoscop Capricorn – 8 decembrie 2020: S-ar putea dovedi o zi destul de dificilă, din cauza problemelor de comunicare cu cei din mediul de la serviciu sau cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop Vărsător – 8 decembrie 2020: Îți complici singur viața prin refuzul de a pune în aplicare soluții practice pentru a economisi resursele de orice fel sau de a limita cheltuielile inutile, cel puțin.

Horoscop Pești – 8 decembrie 2020: Sunt posibile tensiuni în cuplu din cauza solicitărilor legate de la locul de muncă, mai multe sau mai complexe decât de obicei. Nici în familiei nu e liniște, dar poți da o mână de ajutor la reinstalarea ei.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram