/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O femeie de 90 de ani a devenit prima persoană din lume care a fost vaccinată cu Pfizer/BioNTech

missing
08 decembrie 2020, ora 09:41

O femeie de 90 de ani din Irlanda de Nord a devenit prima persoană din lume care a primit vaccinul Pfizer/BioNTech Covid, astfel, marcând începutul programului de vaccinare în masă din Marea Britanie, scrie BBC.

Margaret Keenan, din Enniskillen, a declarat că se simte priveligiată: „Mă simt atât de privilegiată să fiu prima persoană vaccinată împotriva Covid-19, este cel mai bun cadou pe care mi l-aș putea dori, pentru că înseamnă că pot aștepta în sfârșit să petrec timp cu familia și prietenii în noul an, după ce am fost pe cont propriu cea mai mare parte a anului”.

Marea Britanie va vaccina persoanele peste 80 de ani și unii angajați din domeniul sănătății și îngrijirii. Programul are drept scop protejarea celor mai vulnerabile categorii și readucerea vieții la normal.

Marea Britanie va fi prima țară din lume care va începe să utilizeze vaccinul Pfizer după ce autoritățile de reglementare au aprobat utilizarea acestuia săptămâna trecută.

Vaccinarea în această țară nu va fi obligatorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram