O femeie de 90 de ani din Irlanda de Nord a devenit prima persoană din lume care a primit vaccinul Pfizer/BioNTech Covid, astfel, marcând începutul programului de vaccinare în masă din Marea Britanie, scrie BBC.

Margaret Keenan, din Enniskillen, a declarat că se simte priveligiată: „Mă simt atât de privilegiată să fiu prima persoană vaccinată împotriva Covid-19, este cel mai bun cadou pe care mi l-aș putea dori, pentru că înseamnă că pot aștepta în sfârșit să petrec timp cu familia și prietenii în noul an, după ce am fost pe cont propriu cea mai mare parte a anului”.

Marea Britanie va vaccina persoanele peste 80 de ani și unii angajați din domeniul sănătății și îngrijirii. Programul are drept scop protejarea celor mai vulnerabile categorii și readucerea vieții la normal.

Marea Britanie va fi prima țară din lume care va începe să utilizeze vaccinul Pfizer după ce autoritățile de reglementare au aprobat utilizarea acestuia săptămâna trecută.

Vaccinarea în această țară nu va fi obligatorie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!