/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

PDM îl va acționa în judecată pe Renato Usatîi. Ce i-a nemulțumit pe membrii fracțiunii politice

missing
08 decembrie 2020, ora 13:47

Partidul Democrat din Moldova vrea să îl acționeze în judecată pe Renato Usatîi. Membrii fracțiunii politice sunt nemulțumiți de unele declarații pe care politicianul le-a făcut în timpul emisiunii „Cutia Neagră”de la tv8, care a fost difuzată ieri, 7 decembrie.

Deputații PDM susțin că afirmațiile lui Usatîi sunt calomnioase și false: „Dincolo de atacul de imagine, considerăm că Renato Usatîi are și un scop politic clar, la care ne vom referi în detalii în viitorul apropiat. Facem apel și pe această cale către opinia publică și instituțiile media să nu se lase induse în eroare de informațiile calomnioase pe care unii așa-ziși actori politici le promovează pornind de la interesele înguste pe care le au”.

Precizăm că ieri, 7 decembrie, Renato Usatîi a participat la emisiunea „Cutia Neagră” de la tv8. Întrebat la începutul emisiunii de ce nu a urcat pe scenă în timpul protestului de pe 6 decembrie din PMAN, Renato Usatîi a spus: „Când am pornit din Germania spre Moldova pentru a participa la protest, am discutat cu PAS și am întrebat care este scenariul și cine va mai participa. Și am văzut unele partide. Apropo, nu i-am văzut să vorbească de pe scena PMAN în timpul protestului, dar i-am văzut în listă. Trebuia să fie cineva din partea PD-ului și cineva din partea Pro Moldova. Mai mulți experți s-au expus că tot ce a fost pe timpul lui Plahotniuc legat de PD era o grupare criminală. Astăzi deja care sunt cu trei căciuli schimbate și sunt în Pentru Moldova, care sunt în Pro Moldova, pentru mine e PD”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram