/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Primele detalii despre DIRECT4, alături de un preview al designului viitoarelor maşini electrice Lexus

missing
08 decembrie 2020, ora 13:50

Anul trecut, ca parte a noii sale strategii globale de electrificare, Lexus a prezentat lumii conceptul futurist LF-30 la Salonul Auto de la Tokyo, care a încântat participanții cu designul său vizionar și tehnologiile sale fantastice. Noua strategie, denumită “Lexus Electrified”, vizează un salt fundamental în performanța vehiculului, manevrabilitatea, controlul și plăcerea de condus a șoferului.

Acum câteva ore, Lexus a dezvăluit prime detalii despre o tehnologie de bază a Lexus Electrified, una care sprijină această viziune – DIRECT4. Acesta este un nou sistem de control a trenului de rulare electrice, conceput pentru următoarea generație de vehicule electrice cu baterii și vehicule electrice hibride. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram