Guvernul a cheltuit cu 7 milioane de lei mai puțin pentru achiziţionarea echipamentelor de protecţie în scopul prevenirii răspândirii infecţiei COVID-19 în procesul de organizare şi desfăşurare a alegerilor prezidențiale. Astfel, din cele 21 de milioane de lei preconizate au fost cheluite 14 milioane e lei.

Prin urmare, Fondul de rezervă al Guvernului va fi restabilit cu suma de 7,2 milioane lei.

Potrivit Vicepremierului Serghei Pușcuța, în rezultatul achiziționării echipamentelor de protecție au fost cheltuite 14 milioane lei.

Precizăm că, Ministerul Finanțelor a alocat din Fondul de rezervă al Guvernului mijloace financiare în sumă de 21,5 milioane lei pentru asigurarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19 pentru participanții la alegerile Președintelui Republicii Moldova, stabilite pentru 1 noiembrie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!