Premierul Ion Chicu, care aseară a anunțat că este infectat cu Covid-19, spune că se simte bine. Astăzi, șeful Cabinetului de Miniștri a condus ședința Guvernului, însă din izolare.

ION CHICU, PRIM-MINISTRU: Este adevărat că nu sunt la biroul de serviciu, dar asta nu schimbă nimic, din ce cauză am anunțat. Vreau să vă spun că mă simt bine, cu excepția vocii mele dubioase. Mă simt bine.”

Marți, 8 decembrie, reprezentanții Guvernului au anunțat că premierul Ion Chicu a fost testat pozitiv la coronavirus.

Anterior, mai mulți miniștri din Guvernul Chicu s-au infectat cu noul coronavirus. Printre ei, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, dar și cel al Afacerilor Interne, Pavel Voicu. Acesta din urmă a trecut prin boală de două ori.

Între timp, datele prezentate de Ministerul Sănătății despre evoluția noului coronavirus continuă să fie alarmante. Sunt 1766 de cazuri noi, ceea ce înseamnă un antirecord la numărul de îmbolnvări. A crescut și numărul de persoane intubate, ajungând la 61 de bolnavi. Și bilanțul cazurilor de deces este în creștere.

Alte 21 de persoane au încetat din viață, din cauza complicațiilor. A decedat și un medic cardiolog în cadrul Spitalului Raional Cahul, în vârstă de 72 de ani. Aceasta a fost transferată acum trei săptămâni la Spitalul Republican.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!