După desfășurarea celei de-a doua licitații deschise pentru dreptul de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău, 13 din cele 15 locuri expuse la concurs au fost fost adjudecate.

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul licitației s-au adunat peste 31,8 milioane de lei.

Locurile de comerț sunt amplasate în parcurile din sectoarele capitalei, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, precum și pe alei, inclusiv pe str. Melestiu, 11, str. Valea Trandafirilor, sector Botanica, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Prof. Ion Dumeniuc, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Igor Vieru, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, sector Ciocana, în Parcul „Mezon”, bd. Moscova, sector Râșcani etc.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de cinci ani, iar cele mai multe locații de comerț obținute de agenții economici participanți în cadrul licitației de astăzi au ajuns în mediu la valoarea de 2,5 milioane de lei și mai mult.

Amintim că prima licitație de acest fel organizată în municipiul Chișinău s-a desfășurat la data de 02 decembrie, unde au fost adjudecate 11 amplasamente, în valoare de peste 20 milioane lei, din cele 15 expuse la concurs.

Cea de-a treia licitație pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău va avea loc pe 15 ianuarie 2021, ora 10:00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, (str. Bulgară, 43).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!