Testele COVID-19 pentru sportivii care vor participa la competiții sportive naționale și internaționale vor fi achitate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. 

Modificarea Hotărârii Guvernului nr.1552/2002 privind normele financiare pentru activitate sportivă, a fost aprobată astăzi în cadrul ședinței cabinetului de miniștri.

Astfel, pentru implementarea proiectului, cheltuielile pentru efectuarea testului COVID – 19 sportivilor de performanță și membrii lotului național vor fi suportate din contul și în limita mijloacelor financiare aprobate în bugetul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ministerul Educației precizează că până în prezent statul suporta cheltuieli pentru achitarea taxei de viză și asigurarea medicală la deplasarea sportivilor, peste hotarele țării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!