Au muncit cu dăruire și pasiune, iar rodul muncii l-au adus să-l împartă  cu alții. Vorbim despre lucrările realizate de beneficiarii Organizației  CONCORDIA, care au venit la Piața EcoLocal Farmers Market Moldova să vândă tot ce au realizat pentru sărbătorile de iarnă.

VIORICA MATAS, DIRECTOR EXECUTIV – AO „CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: „În acest an datorită finanțării oferite de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare avem mai multe lucrări începând cu clopoței din ceramică realizați de copiii și tinerii din serviciile noastre, continuând cu ciorăpei, mănușite, căciulițe realizate de către beneficiarii din serviciile de plasament de tip rezidențial”.

Banii colectați din vânzarea obiectelor vor fi utilizați pentru a asigura un prânz cald pentru persoanele vulnerabile.

ELENA BÎRCĂ, MANAGER PROIECT VOLUNTARI – AO „CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Îndemnul cu care venim către cei care ne urmăresc este de a fi buni și de a rămâne mereu altruiști, exact așa cum sunt beneficiarii noștri, exact așa cum sunt tinerii noștri. Procurând una din aceste lucrări confecționate de ei, în care au depus atâta suflet și emoție, avându-le în casă înainte de sărbători o să vă amintească cât de bună poate să fie lumea și o putem schimba în bine datorită vouă.

 Frumoasele lucrările, la care au muncit cu dedicație, vor fi expuse și la târgul de pe data de 12 și 19 decembrie curent.

VIORICA MATAS, DIRECTOR EXECUTIV – AO „CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: „Încărcătura emoțională este una deosebită, dat fiind faptul că fiecare element de pe brăduț sau fiecare fir de ață împletit reprezintă emoțiile unui beneficiar din serviciile noastre”.

Obiectivul general al proiectului YES -Abilitatea tinerilor pentru o dezvoltare durabilă, finanțat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, constă în contribuția la incluziunea socială și economică a tinerilor fără îngrijire părintească din Republica Moldova prin consolidarea perspectivelor pentru o viață independentă. Principalele obiective sunt reducerea sărăciei în toate formele sale, sprijinirea tinerilor care părăsesc sistemul de protecție în tranzit spre o viață independentă prin consolidarea competențelor și a rețelelor de profesioniști din domeniul îngrijirii etc. Durata proiectului este de la 1 octombrie 2018 până la 31 decembrie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!