Facebook Messenger întâmpină mari probleme joi, 10 decembrie. Mai mulți utilizatori s-au plâns că rețeaua a picat și că nu pot trimite sau primi mesaje. De asemenea, sunt probleme și cu notificările, scrie playtech.ro.

Potrivit site-ului downdetector.ro, problemele au apărut încă de la primele ore ale dimineții și s-au înmulțit spre orele prânzului. Nu e clar deocamdată dacă problema apare doar pe telefoane sau există ceva dificultăți și-n varianta desktop.

Zeci de utilizatori au semnalat probleme similare din diverse țări pe twitter:

În trecut, printre problemele semnalate de utilizatori se numără imposibilitatea de a trimite și primi mesaje, unii spuneau chiar că nu le văd și nici de notificări nu putea fi vorba. De cele mai multe ori, când apar astfel de probleme, ele sunt rezolvate rapid și sunt cauzate, de regulă, de un update făcut de Facebook în partea asta de Europă. Rămâne de văzut cât și dacă problemele vor persista.

Facebook Messenger se poate descărca gratuit din App Store și Google Play Store și are undeva la peste un miliard de utilizatori. E parte din grupul Facebook, care mai deține Instagram și WhatsApp.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!