/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Facebook Messenger, la pământ. De ce a picat rețeaua

missing
10 decembrie 2020, ora 13:44

Facebook Messenger întâmpină mari probleme joi, 10 decembrie. Mai mulți utilizatori s-au plâns că rețeaua a picat și că nu pot trimite sau primi mesaje. De asemenea, sunt probleme și cu notificările, scrie playtech.ro.

Potrivit site-ului downdetector.ro, problemele au apărut încă de la primele ore ale dimineții și s-au înmulțit spre orele prânzului. Nu e clar deocamdată dacă problema apare doar pe telefoane sau există ceva dificultăți și-n varianta desktop.

Zeci de utilizatori au semnalat probleme similare din diverse țări pe twitter:

În trecut, printre problemele semnalate de utilizatori se numără imposibilitatea de a trimite și primi mesaje, unii spuneau chiar că nu le văd și nici de notificări nu putea fi vorba. De cele mai multe ori, când apar astfel de probleme, ele sunt rezolvate rapid și sunt cauzate, de regulă, de un update făcut de Facebook în partea asta de Europă. Rămâne de văzut cât și dacă problemele vor persista.

Facebook Messenger se poate descărca gratuit din App Store și Google Play Store și are undeva la peste un miliard de utilizatori. E parte din grupul Facebook, care mai deține Instagram și WhatsApp.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram