Este căutat șoferul care a provocat un grav accident la Sîngerei. Poliția din Sîngerei cere ajutor pentru a identifica locul aflării conducătorului auto, care fugit de la locul accidentului, lăsând pasagera moartă în mașină.

Accidentul s-a produs pe 8 decembrie, pe drumul local al satului Heciul Nou din direcția orașului Biruința, raionul Sîngerei. Tânărul de 26 de ani, aflându-se la volanul unui automobil Opel Zafira, având exces de viteză a pierdut controlul volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un pilon de tensiune înaltă, apoi s-a inversat.

În mașină se afla o femeie de 35 de ani, care, în urma traumelor primite a murit pe loc.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze Poliţia, la numerele de telefon: 0(261)2-29-80, 069455235, 069041286.

Foto: Poliția RM

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!