/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

GAMA Universal de la MAIB: ce conține un card ideal pentru cumpărături?

10 decembrie 2020, ora 10:11

Îți prezentăm cardul GAMA Universal din colecția nouă de carduri de loialitate GAMA -primele carduri bancare din Moldova cu cashback garantat pentru fiecare cumpărătură. Beneficiezi de o ofertă specială de lansare, de o linie de credit pentru orice nevoie, dar şi de cele mai noi tehnologii informaționale.

Solicită azi cardul și deja mâine vei beneficia de toate avantajele pe care le oferă GAMA Universal.

Program de loialitate

Pentru a amplifica plăcerea de a face shopping, GAMA Universal îţi aduce cashback garantat din partea MAIB pentru orice cumpărătură achitată cu cardul în valoare mai mare de 100 lei.

Mai mult ca atât, dacă achiţi cu GAMA Universal orice cumpărătură sau serviciu la partenerii Moldova Agroindbank care participă la programul de loialitate, mai primeşti suplimentar cashback valoros. Lista partenerilor (magazinelor și prestatorilor de servicii) care vor participa în proiect va fi pe placul tuturor, iar numărul lor va crește în fiecare zi.

 Card de debit / credit

GAMA Universal este o combinație armonioasă între cardul de debit și cel de credit. Astfel, în ziua în care s-au epuizat finanțele proprii, ai posibilitatea să continui să-ți trăiești viața în propriul tău ritm din contul mijloacelor financiare din linia de credit.

Linia de credit se deschide pe o perioadă de 5 ani, cu prelungire automată, iar suma depinde de salariul tău și poate varia între 5 mii lei și 350 mii lei.

În plus, ai o perioadă de grație de până la 60 de zile. Respectiv, ai timp suficient pentru a rambursa banii fără efort financiar suplimentar.

Și asta nu e tot! Din cashback-ul primit din cumpărături, poți rambursa creditul. E plăcut, așa-i?

 Oferta de lansare

Solicită un card GAMA Universal până pe data de 28 februarie 2021 și vei primi cashback pentru:

  • achitarea serviciilor comunale prin aplicaţia mobilă MAIBank;
  • transferurile P2P prin aplicaţia mobilă MAIBank sau platforma p2p.maib.md.

Emiterea cardului și primul an de deservire sunt gratuite. Iar cel mai important este că nu vei plăti niciun comision interbancar, atunci când vei decide să-ţi aduni pe GAMA Universal toții banii de pe cardurile emise de alte bănci. Banii ajung gratuit pe GAMA Universal.

Simplifică-ți viața cu cardul GAMA Universal de la MAIB

GAMA Universal este cardul care include tot ce ai nevoie și chiar mai mult! Este nu doar un instrument sigur de plată, dar îți deschide accesul către o bancă întreagă. Tot de ce ai nevoie este cardul GAMA Universal și aplicația mobilă MAIBank instalată pe telefonul tău mobil.

Cu App MAIBank poți controla finanțele tale, prin simpla utilizare a telefonului mobil conectat la internet. MAIBank îţi permite:

  • să ştii câţi bani ai în regim online;
  • să fii mereu informat despre operaţiunile cu cardul sau contul de card;
  • să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă;
  • să efectuezi transferuri T2C a remitențelor primite din străinătate pe cardul personal;
  • să soliciţi bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant.

Dacă deja ești client al MAIB, poți evita drumul la bancă pentru a-ți deschide cardul GAMA Universal. Depui cererea şi semnezi contractul prin aceeași aplicație App MAIBank, iar la bancă vii doar pentru ca să-ți ridici cardul mult dorit.

Solicită cardul GAMA Universal și convinge-te că asta-i muzica ce-ți place!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram