Hyundai Motor a cumpărat celebra companie Boston Dynamics, cheltuind pentru asta aproape un miliard de dolari SUA! Ce se ascunde în spatele deciziei încă nu putem şti, însă cert este că renumitul constructorul auto devine al treilea proprietar al producătorului de roboţi din ultimii şapte ani.

The Korea Economic Daily scrie că Hyundai Motors a cheltuit aproximativ un miliard de dolari pentru a cumpăra compania științifică de cercetare Boston Dynamics. Aceasta a devenit renumită în întreaga lume în special pentru dezvoltarea unora dintre cei mai avansați și capabili roboți din istoria roboticii, deşi aplicarea lor la scară industrială este încă sub semnul întrebării. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi vezi ce reprezintă Project Elevate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!