/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Nu pot circula din cauza ghețușului. Zeci de camioane, în rând în apropiere de Soroca

missing
10 decembrie 2020, ora 09:33

Zeci de camioane staționează în apropierea orașului Soroca. Potrivit imaginilor postate pe o rețea de socializare, acestea nu pot circula din cauza ghețușului pe drum.

Camioane, dar și mașini stau pe acostament cu luminile de avarie aprinse. Acestea nu pot circula din cauza ghețușului. Un martor ocular relatează că ghețușul este pe metri buni de carosabil, iar în preajmă nu se află nicio autospecială care să împrăștie material aniderapant.

Precizăm că Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis cod galben de polei și ghețuș. Astfel, până la prânz se prevede polei, pe drumuri se va forma ghețuș.

Imaginile surprinse de un internaut:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram