/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Care e grila de radiator şi care sunt farurile cu lumini de zi? Hyundai explică cum sunt aranjate pe noul Tucson

missing
11 decembrie 2020, ora 12:16

Noul Hyundai Tucson a debutat cu un design destul de îndrăzneţ şi neobişnuit pe care mulţi întâi vor să-l vadă în realitate înainte de a deveni potenţiali clienţi.

Până va avea loc lansarea pe piaţă a modelului, programată în Europa pentru ultimele zile ale anului curent, producătorul a decis să explice de ce a decis să folosească aceste linii şi forme, dar şi despre ce lucruri vor contribui la prezenţa-i unică pe drumuri.

Hyundai Motor a lansat noi detalii despre tehnologia sa de “iluminare ascunsă”, care şi-a făcut debutul pe un model european prin noul Tucson. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram