/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ce au discutat Igor Dodon și ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova la Președinție

missing
11 decembrie 2020, ora 14:46

După ce ambasadorul Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a fost surprins la Președinție, Igor Dodon spune că astăzi a avut planificată o întrevedere de lucru cu acesta. În cadrul întrevederii s-a discutat inclusiv despre vizita de lucru la Moscova a președintelui în exercițiu, care este preconizată la finele acestei luni.

„Am avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Am discutat mai multe chestiuni legate de agenda bilaterală, am constatat o îmbunătățire semnificativă a relațiilor moldo-ruse în anul curent. De asemenea, am vorbit despre reuniunea Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice, în cadrul căreia am rostit un discurs. Țin să menționez că țara noastră are statut de observator în cadrul UEEA”, a menționat Igor Dodon pe o rețea socială.

Totodată, Dodon a spus că în timpul întrevederii s-a discutat și despre agenda summit-ului online al Comunității Statelor Independente, care va avea loc la 18 decembrie, precum și despre vizita de lucru a acestuia la Moscova, care este preconizată la finele acestei luni.

Foto: Facebook/Dodon Igor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram