După ce ambasadorul Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a fost surprins la Președinție, Igor Dodon spune că astăzi a avut planificată o întrevedere de lucru cu acesta. În cadrul întrevederii s-a discutat inclusiv despre vizita de lucru la Moscova a președintelui în exercițiu, care este preconizată la finele acestei luni.

„Am avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Am discutat mai multe chestiuni legate de agenda bilaterală, am constatat o îmbunătățire semnificativă a relațiilor moldo-ruse în anul curent. De asemenea, am vorbit despre reuniunea Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice, în cadrul căreia am rostit un discurs. Țin să menționez că țara noastră are statut de observator în cadrul UEEA”, a menționat Igor Dodon pe o rețea socială.

Totodată, Dodon a spus că în timpul întrevederii s-a discutat și despre agenda summit-ului online al Comunității Statelor Independente, care va avea loc la 18 decembrie, precum și despre vizita de lucru a acestuia la Moscova, care este preconizată la finele acestei luni.

Foto: Facebook/Dodon Igor

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!