/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

CEC a dizolvat consiliile electorale de circumscripție constituite pentru organizarea alegerilor prezidențiale

missing
11 decembrie 2020, ora 11:16

Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis dizolvarea consiliilor electorale de circumscripție care au fost constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, iar birourile electorale ale secțiilor de votare își încetează activitatea şi se consideră dizolvate.

Amintim că pentru organizarea şi desfășurarea alegerilor prezidențiale au fost constituite 36 consilii electorale în circumscripțiile electorale de nivelul doi și 2143 birouri electorale ale secțiilor de votare. În baza proceselor-verbale privind rezultatele numărării voturilor, întocmite de birourile electorale ale secțiilor de votare şi a proceselor-verbale privind totalizarea rezultatelor votării, întocmite de consiliile electorale de circumscripție, Comisia Electorală Centrală a totalizat şi a adus la cunoștința publică rezultatele finale ale alegerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram