Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis dizolvarea consiliilor electorale de circumscripție care au fost constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, iar birourile electorale ale secțiilor de votare își încetează activitatea şi se consideră dizolvate.

Amintim că pentru organizarea şi desfășurarea alegerilor prezidențiale au fost constituite 36 consilii electorale în circumscripțiile electorale de nivelul doi și 2143 birouri electorale ale secțiilor de votare. În baza proceselor-verbale privind rezultatele numărării voturilor, întocmite de birourile electorale ale secțiilor de votare şi a proceselor-verbale privind totalizarea rezultatelor votării, întocmite de consiliile electorale de circumscripție, Comisia Electorală Centrală a totalizat şi a adus la cunoștința publică rezultatele finale ale alegerilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!