Veste bună pentru posesorii de automobile sport retro marca Nissan. Nissan Motorsports International Co., Ltd. a anunțat că va începe să ofere servicii de restaurare din fabrică pentru modelul Skyline GT-R din generaţiile R32 (1989-1993), R33 (1993-1998) și R34 (1998-2001) începând cu anul 2021!

Lucrările necesare vor fi gestionate de NISMO, divizia sportivă a companiei. Niponii promit o calitate fără precedent a restaurării mașinilor, conform schiţelor din fabrică, într-o stare apropiată de ideal. Este vorba aici atât despre aspect, cât și despre agregatele de sub caroserie. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi vezi cum arată prima maşină care a trecut prin proces.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!