Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” anunță că șefului Serviciului Informațional și Telecomunicații din cadrul instituției, Mihail Ion Parasii,  a decedat la vârsta de 62 de ani. Acesta a fost răpus de noul coronavirus.

Mesajul postat de către reprezentanții instituției:

Cu o mare durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, domnul Mihail Parasii, care a decedat în noaptea zilei de ieri, 10 decembrie, pierzând lupta cu COVID – 19. Colectivul nostru a pierdut un membru al familiei. Domnul Mihail și-a dedicat întreaga viață muncind la IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. De 40 de ani acesta a activat în domeniul Serviciului Informațional și Telecomunicații, ultimii ani fiind șeful serviciului.

Aducem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem cu gândul alături de ei, în aceste clipe sumbre. Este de necrezut această pierdere. Domnul Parasii a fost un om deosebit, un coleg extraordinar, care și în cele mai dificile zile îți dăruia zâmbet și te încuraja. Profesionalismul d-lui era un exemplu pentru colegii de breaslă.

Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul!”.

Până acum, bilanțul deceselor în Republica Moldova de la începutul pandemiei, a ajuns la 2.500 de cazuri. În total, 105 238 persoane au fost tratate de COVID-19..

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!