/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Șeful unei direcții din cadrul SCR „Timofei Moșneaga” a decedat din cauza infecției cu COVID-19

11 decembrie 2020, ora 15:15

Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” anunță că șefului Serviciului Informațional și Telecomunicații din cadrul instituției, Mihail Ion Parasii,  a decedat la vârsta de 62 de ani. Acesta a fost răpus de noul coronavirus.

Mesajul postat de către reprezentanții instituției:

Cu o mare durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, domnul Mihail Parasii, care a decedat în noaptea zilei de ieri, 10 decembrie, pierzând lupta cu COVID – 19. Colectivul nostru a pierdut un membru al familiei. Domnul Mihail și-a dedicat întreaga viață muncind la IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. De 40 de ani acesta a activat în domeniul Serviciului Informațional și Telecomunicații, ultimii ani fiind șeful serviciului.

Aducem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem cu gândul alături de ei, în aceste clipe sumbre. Este de necrezut această pierdere. Domnul Parasii a fost un om deosebit, un coleg extraordinar, care și în cele mai dificile zile îți dăruia zâmbet și te încuraja. Profesionalismul d-lui era un exemplu pentru colegii de breaslă.

Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul!”.

Până acum, bilanțul deceselor în Republica Moldova de la începutul pandemiei, a ajuns la 2.500 de cazuri. În total, 105 238 persoane au fost tratate de COVID-19..

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram