Președintele în exercițiu Igor Dodon a declarat că s-a testat pentru COVID-19 după ce premierul Ion Chicu a fost testat pozitiv la coronavirus în această săptămână. Aceasta, pentru că cei doi au avut o întâlnire doar cu o zi înainate ca prim-ministrul să anunțe că are COVID-19. Despre aceasta Dodon a anunțat în timpul rubricii sale săptămânale „Președintele răspunde”.

În același timp, președintele în exercițiu a spus că nu va sta în autoizolare, căci nu are niciun simptom.

„Nu vă faceți griji pentru sănătatea mea, eu sunt ok. Evindent că în cazul în care aveau să apară unele simptome, trebuia să întreprind careva măsuri. Am dat testul, nu sunt infectat cu COVID-19. De aceea, muncim mai departe”, a spus Dodon.

Precizăm că, pe 8 decembrie premierul Ion Chicu a anunțat că este infectat cu Covid-19. Totodată, acesta a menționat  că se simte bine. A doua zi șeful Cabinetului de Miniștri a condus ședința Guvernului, însă din izolare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!