A fost reținut șoferul care ar fi fost implicat în accidentul din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, unde a lăsat o femeie moartă în mașină și a fugit de la fața locului. Despre aceasta a declarat Poliția Republicii Moldova într-un comunicat de presă.

„Șoferul a fost reținut acum o oră ca urmare a măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Sîngerei. Suspectul în vârstă de 26 de ani, originar din satul Țarigrad, raionul Drochia a fost găsit în gospodăria unui cunoscut din satul Vadul-Rașcov, raionul Șoldănești”, se arată în comunicat.

Bărbatul urmează să fie audiat de polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.  Acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior vizat în mai multe cauze penale.

Citește și:  Femeie moartă în urma unui grav accident la Sîngerei. Șoferul a fugit de la locul tragediei

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!