/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC VIDEO/ Chirtoacă a fost obligat de instanța de judecată să dezmintă un comentariu pe Facebook despre vacanța lui Dodon

12 decembrie 2020, ora 12:20

Fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost obligat de instanța de judecată să dezmintă informațiile pe care le-a postat acum câteva luni pe pagina sa de Facebook cu referire la președetintele în exercițiu Igor Dodon. De asemenea, acesta va achita cheltuielile de judecată rezultate din plata taxei de stat în mărime de 100 lei. 

În august, Dorin Chirtoacă a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu cu referire la vacanța luxoasă a lui Igor Dodon. Chirtoacă menționa că Dodon ar fi cheltuit pe aceasta circa 2 milioane de lei.

Astfel, potrivit Hotărârii judecătorești, Chirtoacă este obligat se dezmintă următorul comentariu: „Dodon nu este la Moscova. El a plecat de vineri, prin Moscova, in Turcia, la mare, pe ascuns, fiindu-i rusine sa recunoasca unde se duce de fapt, cheltuind in acest scop suma astronomica de peste 2 milioane de lei, cat bugetul unui sat din RM, pentru 1 an”.

Hotărîrea poate fi contestată la Curtea de Apel Chişinău în termen de 30 zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram