Fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost obligat de instanța de judecată să dezmintă informațiile pe care le-a postat acum câteva luni pe pagina sa de Facebook cu referire la președetintele în exercițiu Igor Dodon. De asemenea, acesta va achita cheltuielile de judecată rezultate din plata taxei de stat în mărime de 100 lei. 

În august, Dorin Chirtoacă a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu cu referire la vacanța luxoasă a lui Igor Dodon. Chirtoacă menționa că Dodon ar fi cheltuit pe aceasta circa 2 milioane de lei.

Astfel, potrivit Hotărârii judecătorești, Chirtoacă este obligat se dezmintă următorul comentariu: „Dodon nu este la Moscova. El a plecat de vineri, prin Moscova, in Turcia, la mare, pe ascuns, fiindu-i rusine sa recunoasca unde se duce de fapt, cheltuind in acest scop suma astronomica de peste 2 milioane de lei, cat bugetul unui sat din RM, pentru 1 an”.

Hotărîrea poate fi contestată la Curtea de Apel Chişinău în termen de 30 zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!