/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În satul Condrița va fi deschisă, în premieră, o grădiniță

12 decembrie 2020, ora 09:58

În satul Condrița va fi deschisă în premieră o grădiniță de copii. În acest sens, din bugetul municipal Chișinău au fost alocaţi 1,2 milioane lei, potrivit unui comunicat al Primăriei.

Pe parcursul anului 2021 clădirea va fi reparată şi adaptată pentru 2 grupe de copii sau 40 locuri.

Primarul General, Ion Ceban, a declarat că acest proiect este unul important pentru dezvoltarea localității și a salutat eforturile depuse de edilul satului Condrița, menționând că APL Chișinău va continua buna colaborare cu administrațiile celor 18 localități suburbane.

Totodată, pentru anul curent, din bugetul municipal Chișinău, pentru construcția rețelelor de apeduct și canalizare din localitatea Condrița au fost alocați 1 milion de lei.

Menționăm că, începând cu anul 2020, Primăria Chișinău a aplicat o nouă formulă de finanţare pentru localități, prin distribuirea alocațiilor în funcție de prioritatea necesităților acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram