În satul Condrița va fi deschisă în premieră o grădiniță de copii. În acest sens, din bugetul municipal Chișinău au fost alocaţi 1,2 milioane lei, potrivit unui comunicat al Primăriei.

Pe parcursul anului 2021 clădirea va fi reparată şi adaptată pentru 2 grupe de copii sau 40 locuri.

Primarul General, Ion Ceban, a declarat că acest proiect este unul important pentru dezvoltarea localității și a salutat eforturile depuse de edilul satului Condrița, menționând că APL Chișinău va continua buna colaborare cu administrațiile celor 18 localități suburbane.

Totodată, pentru anul curent, din bugetul municipal Chișinău, pentru construcția rețelelor de apeduct și canalizare din localitatea Condrița au fost alocați 1 milion de lei.

Menționăm că, începând cu anul 2020, Primăria Chișinău a aplicat o nouă formulă de finanţare pentru localități, prin distribuirea alocațiilor în funcție de prioritatea necesităților acestora.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!