Mai multe stații de alimentare au scumpit carburanții. Cel puțin asta susțin mai mulți conducători auto care și-au alimentat astăzi automobilele. Potrivit șoferilor, combustibilul ar costa cu circa 60 de bani mai mult pentru un litru.

Despre scumpire a scris și deputatul Liviu Vovc pe o rețea socială: „Scumpire cu aproximativ 60 de bani a carburanților. Și asta în timp ce agricultorii sunt afectați de secetă, nu au primit susținere de la guvern. Și așa cum nu au cu ce să își cultive pământul se mai scumpesc și carburanții. Ne așteaptă vremuri tulburi.”

Precizăm că, pe 26 noiembrie, mold-street.com scria că la începutul lunii noiembrie prețul petrolului la bursele internaționale a crescut constant, ajungând la 49 de dolari pentru baril (marca Brent). Acele cotații ale petrolului fiind cele mai mari din ultimele 8 luni, adică de la prăbușirea cotației petrolului în luna martie, când barilul de Brent a ajuns să coste mai puțin de 16 dolari.

Foto: Facebook/Liviu Vovc

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!