/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

S-au scumpit carburanții? Mai multe stații de alimentare cer cu 60 de bani mai mult pentru un litru de combustibil

12 decembrie 2020, ora 13:00

Mai multe stații de alimentare au scumpit carburanții. Cel puțin asta susțin mai mulți conducători auto care și-au alimentat astăzi automobilele. Potrivit șoferilor, combustibilul ar costa cu circa 60 de bani mai mult pentru un litru.

Despre scumpire a scris și deputatul Liviu Vovc pe o rețea socială: „Scumpire cu aproximativ 60 de bani a carburanților. Și asta în timp ce agricultorii sunt afectați de secetă, nu au primit susținere de la guvern. Și așa cum nu au cu ce să își cultive pământul se mai scumpesc și carburanții. Ne așteaptă vremuri tulburi.”

Precizăm că, pe 26 noiembrie, mold-street.com scria că la începutul lunii noiembrie prețul petrolului la bursele internaționale a crescut constant, ajungând la 49 de dolari pentru baril (marca Brent). Acele cotații ale petrolului fiind cele mai mari din ultimele 8 luni, adică de la prăbușirea cotației petrolului în luna martie, când barilul de Brent a ajuns să coste mai puțin de 16 dolari.

Foto: Facebook/Liviu Vovc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram