Schimb de replici între deputații PAS Dumitru Alaiba și Partidul Șor Marina Tauber pe Facebook. În timp ce Tauber l-a comparat pe Alaiba cu o rasă de câine, deputatul a menționat că astfel de rime şi schimonosiri făcea cam pe la grădiniță şi în clasele primare.

„Am un prieten Alabai. El e mare. Frumos. Drăguț. Nobil. Principalul – este inteligent. Deși nu poate vorbi și scrie pe Facebook. Deci, Alaiba, ești opusul complet al prietenului meu Alabai. Îi ocupi locul în Parlament. Prietenul meu în Parlament ar fi mult mai util. În orice caz, ar fi făcut mai puțin rău decât tine. Un Alabai inteligent fără obiceiuri și dependențe este mult mai bun decât un Alaiba vicios”, a scris Tauber pe o rețea socială.

„Doamnă Tauber. Eu am multe obiceiuri proaste, dar să fur miliarde nu e printre viciile mele. Eu mă luam de numele altora cu rime şi schimonosiri cam pe la grădiniță şi în clasele primare. Ajunsă în Parlament pe bani furați, doamna Tauber dă dovadă cam de acelaşi nivel de inteligență ca un copil de clasele primare. Mă uit la voi de doi ani şi mă tot întreb cum au putut oameni cu un aşa nivel de inteligență fura un miliard? Unica explicație 100% logică care se impune – voi chiar nu aveați idee ce făceați. S-au folosit de voi şi de semnăturile voastre cei de mai sus ca voi, inclusiv „liderul vostru”. Aşa ați nimerit în Kroll. Şi nici acum nu vă dați seama de gravitatea situației în care sunteți. Pentru că nu la toți le e dat”, a scris la rândul său pe Facebook deputatul Alaiba.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!