/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Colaborare surpriză. Britney Spears şi Backstreet Boys au înregistrat împreună o piesă

12 decembrie 2020, ora 10:16

Britney Spears şi grupul Backstreet Boys au împlinit visul fanilor lor care le cereau o colaborare şi care vineri s-a realizat prin piesa „Matches”, inclusă în albumului reeditat “Glory” pe artista l-a lansat pe toate platformele muzicale, relatează EFE.

„Sunt foarte emoţionată să lansez un cântec alături de prietenii mei. Vreau să ştiu ce părere aveţi despre ea”, a scris Britney pe contul său de Instagram.

La rândul lor, Backstreet Boys, una din trupele definitorii ale sfârşitului anilor 90 şi care după o lungă despărţire au lansat un nou album în 2019, şi-au exprimat entuziasmul pe reţelele de socializare.

„Ce zi GLORIOASĂ … am fost întrebaţi despre posibilitatea unei colaborări cu ea în ultimii 20 de ani şi azi a venit ziua”,!! #BritneyXBackstreet sunt în sfârşit aici”, se arată în mesajul lor, citează Agerpres.

Cu un sound molipsitor şi un ritm antrenant, capabil să-l transporte pe ascultător în urmă cu două decenii, Britney Spears şi Backstreet Boys şi-au unit vocile în această producţie care a devenit deja o tendinţă pe Twitter.

Piesa produsă de Ian Kirkpatrick şi Michael Wise apare menţionată în noua ediţie a albumului „Glory” din 2016 a cântăreței, alături de noile piese „Swimming In The Stars” şi „Mood Ring (By Demand)”.

La o săptămână după lansarea sa în format vinil, „Glory” s-a clasat deja în Top 10 iTunes.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram