Britney Spears şi grupul Backstreet Boys au împlinit visul fanilor lor care le cereau o colaborare şi care vineri s-a realizat prin piesa „Matches”, inclusă în albumului reeditat “Glory” pe artista l-a lansat pe toate platformele muzicale, relatează EFE.

„Sunt foarte emoţionată să lansez un cântec alături de prietenii mei. Vreau să ştiu ce părere aveţi despre ea”, a scris Britney pe contul său de Instagram.

La rândul lor, Backstreet Boys, una din trupele definitorii ale sfârşitului anilor 90 şi care după o lungă despărţire au lansat un nou album în 2019, şi-au exprimat entuziasmul pe reţelele de socializare.

„Ce zi GLORIOASĂ … am fost întrebaţi despre posibilitatea unei colaborări cu ea în ultimii 20 de ani şi azi a venit ziua”,!! #BritneyXBackstreet sunt în sfârşit aici”, se arată în mesajul lor, citează Agerpres.

Cu un sound molipsitor şi un ritm antrenant, capabil să-l transporte pe ascultător în urmă cu două decenii, Britney Spears şi Backstreet Boys şi-au unit vocile în această producţie care a devenit deja o tendinţă pe Twitter.

Piesa produsă de Ian Kirkpatrick şi Michael Wise apare menţionată în noua ediţie a albumului „Glory” din 2016 a cântăreței, alături de noile piese „Swimming In The Stars” şi „Mood Ring (By Demand)”.

La o săptămână după lansarea sa în format vinil, „Glory” s-a clasat deja în Top 10 iTunes.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!