/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Casa lui Paolo Rossi a fost jefuită chiar când marele fotbalist era înmormântat

13 decembrie 2020, ora 18:52

Locuința fostei vedete italiene a fotbalului Paolo Rossi, care a murit săptămna aceasta, a fost spartă chiar în timpul slujbei de înmormântare de sâmbătă, relatează presa italiană citată de BBC, scrie digi24.ro.

Înmormântarea fotbalistului a avut loc în orașul Vicenza din nord-est.

Agenția de știri italiană Ansa a relatat că soția lui Rossi, Federica Cappelletti, s-a întors de la ceremonie la locuința sa din Toscana și a constatat că a avut loc o spargere.

Un ceas aparținând lui Rossi și sume de bani se află printre obiectele raportate ca furate.

Poliția a a început o anchetă în acest caz.

Rossi, care a murit joi, la vârsta de 64 de ani, și familia sa locuiau într-o fermă din Poggio Cennina, la sud-est de Florența.

Mii de oameni s-au adunat sâmbătă la Vicenza, în Italia, pentru a-și lua adio de la Paolo Rossi. Sicriul a fost purtat de foștii săi coechipieri cu care a câștigat Campionatul Mondial în 1982.

Paolo Rossi se întorsese în fotbal după o excludere de doi ani și a înscris de șase ori la Campionatul Mondial din 1982, dintre care trei goluri în meciul contra Braziliei, câștigat dramatic cu 3 – 2, în competiția spre al treilea titlu mondial al Italiei.

Rossi este considerat unul din cei mai buni atacanți din fotbalul italian.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram