Încă 25 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Datele au fost oferite de către Ministerul Sănătății pe 13 decembrie. Bilanțul celor decedați de pe urma infectării cu virusul COVID-19 a ajuns la 2 572.

Deces 2548: Femeie de 56 ani, din r-nul Cimișlia, internată la SR Cimișlia. Comorbidități: diabet zaharat, ciroză hepatică.

Deces 2549: Bărbat de 63 ani, din r-nul Florești, internat la SR Florești. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2550: Femeie de 71 ani, din r-nul Nisporeni, internată la SR Nisporeni, cu pneumonie polisegmentară bilaterală.

Deces 2551: Femeie de 64 ani, din mun. Chișinău, internată la IFP ”Chiril Draganiuc”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2552: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate.

Deces 2553: Femeie de 74 ani, din r-nul Ialoveni, internată la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 2554: Femeie de 68 ani, din mun. Cahul, internată la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu.

Deces 2555: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău, internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, nefropatie mixtă.

Deces 2556: Femeie de 71 ani, din r-nul Ștefan-Vodă, transferată de la SR Ștefan-Vodă, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 2557: Femeie de 62 ani, din r-nul Ceadîr-Lunga, internată la SR Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2558: Femeie de 65 ani, din mun. Chișinău, internată la Spitalul de Stat, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2559: Femeie de 62 ani, din r-nul Ialoveni, internată la SCR. Comorbidități: pancreatită cronică.

Deces 2560: Bărbat de 71 ani, din r-nul Ialoveni, internat la SR Ialoveni. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2561: Femeie de 83 ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: cardiopatie mixtă, encefalopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2562: Bărbat de 56 ani, din r-nul Briceni, transferat de la SR Briceni, la IMU. Comorbidități: angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă, nefropatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2563: Bărbat de 71 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat, boală cerebrovasculară.

Deces 2564: Femeie de 71 ani, din r-nul Ungheni, internată la SR Ungheni. Comorbidități: cardipatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 2565: Bărbat de 70 ani, din r-nul Ungheni, internat la SR Ungheni, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2566: Bărbat de 61 ani, din r-nul Ungheni, internat la SR Ungheni. Comorbidități: ataxie cronică, hipertensiune arterială.

Deces 2567: Femeie de 67 ani, din r-nul Edineț, internată la SR Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 2568: Femeie de 61 ani, din r-nul Edineț, internată la SR Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie mixtă, fibrilație atrială.

Deces 2569: Femeie de 77 ani, din r-nul Edineț, internată la SR Edineț. Comorbidități: cardiopatie mixtă, fibrilație atrială, boală renală cronică.

Deces 2570: Bărbat de 85 ani, din r-nul Rezina, internat la SR Rezina. Comorbidități: cardiopatie ischemica, fibrilație atrială permanentă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2571: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, transferat de la SCM ”Sf. Treime”, la SC Bălți. Comorbidități: glomerulonefrită cronică.

Deces 2572: Femeie de 53 ani, din r-nul Ungheni, internată la SC Bălți. Comorbidități: mielopatie vasculară dorsală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!