/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a fost externat, după ce s-a vindecat de noul coronavirus

missing
13 decembrie 2020, ora 12:12

După experiența neplăcută pe care a avut-o, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, Mihai Budeanu, membru al formației 3 Sud-Est, a fost externat și a povestit tuturor prin ce a trecut. Artistul a ajuns în stare gravă la spital și a fost internat în Secția anestezie și terapie intensivă, scrie bzi.ro.

Acesta a postat pe 11 decembrie un mesaj, pe unul dintre conturile sale de socializare, în care a relatat următoarele:

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasă,iar starea mea de sănătate este tot mai buna de la o zi la alta. După aproape trei săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensiva, pot sa zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața . Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori…” a scris Mihai Budeanu, pe Facebook.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram