După experiența neplăcută pe care a avut-o, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, Mihai Budeanu, membru al formației 3 Sud-Est, a fost externat și a povestit tuturor prin ce a trecut. Artistul a ajuns în stare gravă la spital și a fost internat în Secția anestezie și terapie intensivă, scrie bzi.ro.

Acesta a postat pe 11 decembrie un mesaj, pe unul dintre conturile sale de socializare, în care a relatat următoarele:

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasă,iar starea mea de sănătate este tot mai buna de la o zi la alta. După aproape trei săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensiva, pot sa zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața . Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori…” a scris Mihai Budeanu, pe Facebook.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!