Un incendiu a izbucnit în seara zilei de 13 decembrie în raionul Strășeni. O casă părăsită a fost cuprinsă de flăcări. Datorită intervenției prompte a medicilor, un bărbat de 20 de ani, care se afla în interior, a fost salvat.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:01. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Casa ce a luat foc se afla pe strada Mihail Sadoveanu 68.

Pompierii spun că în urma incendiului au ars zece metri pătrați de gunoi în interiorul locuinței, iar tânărul de 20 de ani a fost preluat de medici la spitalul raional pentru investigații ulterioare până la intervenția pompierilor.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 de situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!