/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O casă părăsită a luat foc în Strășeni. Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital

missing
13 decembrie 2020, ora 14:48

Un incendiu a izbucnit în seara zilei de 13 decembrie în raionul Strășeni. O casă părăsită a fost cuprinsă de flăcări. Datorită intervenției prompte a medicilor, un bărbat de 20 de ani, care se afla în interior, a fost salvat.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:01. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Casa ce a luat foc se afla pe strada Mihail Sadoveanu 68.

Pompierii spun că în urma incendiului au ars zece metri pătrați de gunoi în interiorul locuinței, iar tânărul de 20 de ani a fost preluat de medici la spitalul raional pentru investigații ulterioare până la intervenția pompierilor.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 de situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram