/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Două dintr-o lovitură. Un copac s-a rupt și a căzut peste două automobile, parcate în Capitală

missing
13 decembrie 2020, ora 20:08

Ghinion matinal pentru doi șoferi din capitală. Un copac uscat s-a rupt din rădăcini și a căzut peste mașinile acestora, parcate pe marginea drumului. Incidentul a avut loc pe strada Columna din centrul capitalei. Din fericire șoferii nu se aflau în interiorul autovehiculelor când copacul s-a prăbușit peste acestea. Întrucât mașinile nu erau asigurate, paguba va fi suportată în întregime de șoferi.

Unul dintre șoferi și-a parcat mașina în apropiere de locului de muncă. La scurt timp însă a fost chemat să-și scoată automobilul de sub copac. Acum bărbatul se gândește de unde să ia bani să o repare, pentru că aceasta nu era asigurată.

VITALIE, ȘOFERUL AUTOMOBILULUI AVARIAT: „S-a boțit capota mașinii, mi-a desprins oglinda din partea dreaptă și ușa a fost puțin boțită. Puțin probabil că vom obține ceva, vom fi nevoiți să reparăm singuri”.

Celălalt șofer a mers l-a piața centrală să-și facă niște cumpărături, iar când s-a întors, ce a văzut, l-a lăsat mască.

GHERMAN, ȘOFERUL AUTOMOBILULUI AVARIAT: „Peste o oră am venit, găsesc așa, vedeți ce s-a întâmplat. Ea e lovită aici sus foarte tare e lovită asta e ceva care trebuie să coste cel puțin 1000 de euro, eu nu știu încă dacă se va face așa ceva. Da asta e mașină, dacă era un om, iată ei sunt însemnați, trebuiau tăiați de mult, ei nici nu au avut grijă, dar dacă era un om, dar dacă eu în timpul cela când am venit cădea pe mine”.

La scurt timp după ce imaginile cu copacul căzut au apărut pe o rețea socială, a reacționat și primarul capitalei.

„Mesaj pentru cei care gândesc că arborii de pe teritoriul orașului sunt tăiați, curățați de dragul sau din cauza plăcerilor cuiva. (…) Toți copacii sunt defrișați și curățați în urma unei expertize, prin care se determină gradul de uzură, vechime și pericol.  Respectiv, vom continua să ne facem munca ca nimeni să nu aibă de suferit”, a scris Ceban.

Acesta a spus că în toamna anului curent, inclusiv  pe străzile Capitalei au fost plantați peste 60 de mii de arbori. Am încercat să obținem o reacție de la Responsabilii de la Spații Verzi însă nimeni nu ni -a răspuns la telefon.

REPORTER-CĂTĂLINA GRAUR
IMAGINE- ROMAN BAHNĂ

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram