/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Accident după accident. Cum lângă Stăuceni un şofer s-a trezit în ultimul moment că trebuie să frâneze

missing
14 decembrie 2020, ora 12:38

Două accidente de circulaţie s-au întâmplat în după amiaza zilei de ieri la scurt timp unul după altul. A doua situaţie a fost surprinsă de o cameră de bord şi arată cât de iresponsabili, dar şi cât de nepregătiți pot fi unii şoferi în situaţii de genul. Şi asta în Moldova fără autostrăzi!

Imaginile arată cum mai mulţi participanți la trafic încep să încetinească din cauza primului accident care s-a produs în mijlocul drumului, însă cel de la volanul automobilului Lexus nu a fost prudent şi a văzut abia în ultima clipă că este la centimetri de pericol. Citeşte continuarea articolului şi vezi imaginile disponibile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram